Portret

  • GAL_0240-bewerkt-bewerkt

  • GAL_4336

  • GAL_4195-Edit-2

  • GAL_1588

  • GAL_1474

Bij een studioshoot ontvang ik je graag in mijn fotostudio in Arnhem en anders op een afgesproken locatie. Voordat we beginnen met de fotosessie bespreken we eerst wat je wensen zijn. Ik maak verschillende foto’s in diverse poses met verschillende kledingstukken en met (eventueel) zelf meegenomen accessoires.

Uit alle genomen foto’s selecteer ik de mooiste foto’s uit en deze foto’s worden bewerkt. Ook kan de foto zwart-wit gemaakt worden. De foto’s kunnen zo bewerkt worden dat kleine onregelmatigheden weggehaald kunnen worden. De foto's worden via link naar mijn skydrive verstuurd. De foto's lever ik in 2 afmetingen. De originele grootte, om af te kunnen drukken en verkleind zodat websites, zoals facebook, die accepteren. Indien gewenst kan ik ook afdrukken verzorgen.
Het allerbelangrijkst van je kledingkeuze is dat je niet al te drukke kleding uitkiest. Draag kleding waarin je je goed voelt, dan straal je dat ook uit op de foto. Foto’s in je vertrouwde spijkerbroek zien er met een mooie glimlach op je gezicht geweldig uit. Jeans met witte bovenkleding geeft een rustig en casual effect.

Zwarte kleding geeft op een witte achtergrond een mooi contrast waardoor op de foto alle aandacht naar het model wordt getrokken, voor mannen geeft dit met een zwarte achtergrond en in zwart-wit een erg stoer karakter. Lichte kleding en rustige kleding komt het beste over op een foto. De gelaatsuitdrukking en de kleur van de ogen springen er dan echt uit.

Het kan leuk zijn om de foto een eigen tintje te geven. Ook met petjes, tassen, sjaals, mutsjes en/of een muziekinstrument of accessoires van je sport kun je het portret een leuke persoonlijke uitstraling geven.