Fotografie

Al vroeg begon ik te fotograferen met een Praktica MTL-3 en zwart-wit rolletjes zelf te ontwikkelen en af te drukken in een donkere kamer. Destijds een hele onderneming om met maar 36 foto’s de juiste dingen te leren vastleggen. Al doende leert men, en door veel naar foto’s van beroemde fotografen te kijken werd mijn blik op wat nu precies een mooie foto was, steeds duidelijker.

Wat ik destijds deed in de donkere kamer, doe ik tegenwoordig in de lichte kamer, Lightroom van Adobe. De beeld nabewerking gaat daardoor snel en effectief en zorgt voor het 2e deel van het creatieve proces.

“Mijn doel is, voor mezelf, en voor anderen, het perfecte plaatje¬†te maken. Daarnaast wil ik graag jouw zorgen oplossen op het gebied van websites.”

Websites

Doordat ik zowel een hardware als software achtergrond heb, is het voor mij inzichtelijk hoe hardware en software systemen werken. Wat hun mogelijkheden zijn, waar de limieten liggen, wat er snel en effectief gemaakt kan worden. Ik ben goed in staat om een complexe situatie eenvoudig en begrijpelijk uit te leggen, waardoor jij als klant een goede beslissing kan maken.

Ik kom nog uit het tijdperk dat het bouwen van websites in HTML gebeurde en dat je alles zelf moest programmeren in PHP. Dat was een erg tijdrovend proces en daarmee ook erg kostbaar voor de klanten. Tegenwoordig hoeft dat allemaal niet meer zo moeilijk. WordPress is het systeem dat de halve wereld tegenwoordig gebruikt om websites te bouwen. Dat gaat snel en bied steeds de laatste (visuele) mogelijkheden. Het een open en gratis platform waarvoor veel softwareontwikkelaars plugins en thema’s ontwikkelen. Daardoor verbetert het zich continue.

Bel me TERUG

Heb je vragen of wil je dat ik een keer vrijblijvend kom praten? Vul je naam en telefoonnummer in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
26 - 13 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan